Overig

Performen, presenteren, programma maken en produceren is niet het enige dat Bas doet. Dit is the LOT dus uiteraard is er meer. Op deze pagina vind je meer van de veelheid aan werkzaamheden waar Bas je graag mee inspireert en/ of waar je Bas voor kan benaderen. Uiteraard is ook dit niet slechts beperkt tot onderstaande lijst. Enjoy!

In hun dagelijkse bezigheden ambieert Bas de wereld te verbeteren. Bas deelt hun verhalen overal waar die maar gevraagd wordt. Dit gaat vaak voornamelijk over thema’s als gender, seksualiteit en (zelf-)acceptatie. We moeten af van bekrompen binaire enkel monogame en beperkende denkwijzen, simpelweg omdat het vrijheidsbelemmerend is.

Dit kan bijvoorbeeld ook leiden tot unieke op maat gemaakte programma’s zoals Doe je ding doe je dakje een samenwerking tussen de Rotterdam Pride en de Rotterdamse Dakendagen.

Meermaals heeft Bas een verschijning gemaakt op tv in de krant of op Youtube.

Dragperformance? Op maat gemaakte (licht satirische) sketch voor uw event?

Alles erop en eraan Drag Brunch? Drag Bouncer? Drag Master of Ceremonies? Call me, I’m your Girl! Wat je kan verwachten van bas: veel glitter, veel hysterie, veel busted makeup en een very thirsty wig . wat je kan verwachten voor jezelf: een klein beetje plas in je onderbroekje.

Enkele keren is Bas gevraagd voor modellensnabbels; voor een afstudeervoorstelling van de modeacademie, voor een postercampagne over acceptatie in de wereld van Amnesty International en voor de fototentoonstelling “Dit is ons leven” over de mensen van Boys won’t be Boys in hun thuissituatie tijdens de Coronapandemie.

Horeca? LEUK! Feestje? NOG LEUKER! Bas kan al je events managen, bedienen, schoonmaken, you name it. Bel bas voor organisatie, sfeer, aankleding, bediening of management anderzijds omtrent al uw horeca en evenement. What is life without a lil’ party every now and then? Ik bedoel je moet zelf de slingers ophangen, ja toch?;)

Met een flinke dot absurdisme en voornamelijk met creatief gebruik van dat wat aanwezig is, is bas beschikbaar voor al uw entourage en aankleding voor al uw shoots en events. eclectic fashion en het hysterisch oppimpen van je interieur. Spuitverf die ikeameubels, ga dat hinderlijke drieluik te lijf met je nagellak, niet dat pluche op je muren, kleur je kleren met textielverf! de wereld is al grijs genoeg!

Bas hun schrijfstijl typeert zich als kort, kernachtig, krachtig en komisch. Zie bijvoorbeeld de beschrijvingen van de BOUWSTOF podcast of het reisblog dat Bas heeft geschreven toen hen 18 was, of de omschrijvingen onder diens instagram posts.

Ja ja bas is met hun achtergrond in bouwkunde enkele jaren werkzaam geweest als projectmanager en adviseur in de de bouw. In hun afstuderen aan de TU Delft heeft hen wederom een cross-over gemaakt en een tool ontworpen voor het toekomstbestendig maken van Monumentale Theaters en met deze tool een vastgoedstrategie geschreven voor het Koninklijk theater Carré, lees het hier.

Andere ideeën / cross-overs/ aanleidingen/ inspiraties opgedaan/ iets dat nog absoluut aan dit lijstje van veelheid? Contacteer mij, klik op het champagneglas

Navigatie

Klik op de inviduele delen van de hamburger om mijn portfolio’s te bekijken.

Navigatieburger

Beweeg de muis over de onderdelen van de burger en navigeer.